Založ si blog

Tajomstvá krištáľov

Krištále sú obrovské zásobníky múdrosti. Obsahujú všetko, čo sa kedy stalo a spájajú nás so všetkými Kvetmi života. V krištáľoch sú uložené všetky udalosti. Ak je nejaká udalosť zavŕšená, splynie so svojim krištáľovým  počiatkom v harmonickú jednotu. Krištále sú v spojení so všetkými Kvetmi života vesmíru – to znamená, že udržujú kontakt so všetkým, čo je. Všetky rotujúce Kvety života majú rovnakú kryštalickú štruktúru a sú v spojení so všetkými minerálmi našej úrovne bytia. Obsahujú informácie o dianí vo vesmíre a majú schopnosť predávať ich ďalej.

Každý môže nadviazať s krištáľmi kontakt, závisí to len od stupňa nášho vedomia. Sú to čisté vesmírne energie. Vďaka svojmu prepojeniu s Kvetom života sú naplnené do poslednej čiastočky múdrosťou. Aby sme mohli uložené informácie získať, musíme najskôr zvládnuť umenie telepatie a zbaviť sa rozumového myslenia. Obmedzený rozum nedokáže vnímať nositeľa týchto dát. Sú to drobunké čiastočky, ktoré pôsobia na duchovnej úrovni. Akonáhle pochopíme toto súznenie a jeho podstatu, stane sa pre nás toto vedenie vnútorným i vonkajším živým poznaním. Naše telo sa naplní ľahkosťou a umožní nám vnímať múdrosť.

V dávnej minulosti krištále nahradzovali naše dnešné umelé zdroje energie. Boli programované pre konkrétne účely. A dnes nastáva obdobie, kedy je potrebné sa k tomuto umeniu vracať. Zaoberať sa viac minerálmi a krištáľmi našej úrovne bytia. Všímať si, aké emócie v nás vyvolávajú. Časom zistíme, že nás niektoré inštinktívne až magicky priťahujú. Akonáhle sa pokúsime otvoriť svoje srdce tomuto citlivému svetu, vyvolajú v našom tele akoby zázrakom liečivý proces. Veľkolepo alchymisticky pôsobia na naše duševné jadro a zároveň stimulujú telesné centrá – čakry.

Využime toto intuitívne vedenie a vyliečme svoje jemnohmotné telo rečou našej duše a našich inštinktívnych pocitov. Ak nemáme v harmónii telo jemnohmotné, môže ochorieť aj telo fyzické. Ak je choré duševné jadro, zákonite sa to prejaví aj na tele. Hľadajme príčinu svojich chorôb v duševnom jadre. Najlepšie ak na komunikáciu so svojim duševným jadrom použijeme čistý a číry krištáľ podlhovastého tvaru s hrotom. Objavíme prístup k nášmu skutočnému bytiu. Stačí započúvať sa – takpovediac – do seba. Nájdeme odpovede na všetky choroby a disharmónie.

Zdroj: Luisa Muratori

Zdroj: Luisa Muratori

Je to tak, pretože v našom tele sa bez pričinenia ducha nepohne nič – to on všetko manifestuje. Aby sme dosiahli celistvosti , potrebuje naše telo minerály a krištále. Pretože fyzické telo nie je odľahčené, je súčasťou hmotného prejavu.

Reči krištáľov porozumejú iba tí, ktorí skutočne hľadajú a otvoria tomuto jemnohmotnému svetu svoje srdce a svojho ducha. Ak vypnú rozumové myslenie, budú môcť vnímať ich jemné frekvencie a využívať ich vo svoj prospech. Je nepostrádateľné dať prednosť srdcu a nechať sa viezť týmito vesmírnymi „záznamníkmi“. Napojiť sa na silu nášho ducha, na jemnučké frekvencie, ktoré nás každú sekundu spájajú zo všetkým čo je.

Kedykoľvek z nich môžme načerpať informácie alebo sa nechať naplniť liečivými vibráciami krištáľov a minerálov. Pocítime reč Univerza a objímeme túto jemnú energiu. Sú ako počítače, ale na rozdiel od nich sú nezničiteľné. Obsahujú všetky prežité udalosti, ktoré sú navždy zapísané do ich jemnohmotnej štruktúry. Dá sa povedať, že ukrývajú v sebe dejiny vesmíru. Sú to kryštálové nosiče informácii a zásobníky Prvotného zdroja.

(spracované podľa knihy  Kerstin Simoné -Thovt brány Atlandíty , voľný preklad)

Cestou majstra (2)

07.02.2022

Je zvláštne ticho To ticho pred úsvitom Len myseľ melie Daj pozor! Kto strachu prizná miesto Ten dovidí Až za obzor Na nebo Boh si maľuje Pre teba odkazy Dúhou po daždi Trhajú sa povrazy Kto s dualitou bojuje Životom tápe Kto iba pozoruje Ten svet chápe Rodí sa Nový človek Niekde v kriku Niekde v tichu Donaha Duša zvlečená Odhadzuje ľudskú pýchu A v zabudnutom rohu záhrady [...]

Cestou majstra

06.02.2022

Je ticho pred úsvitom Horou mĺkvou Majster kráča Svetlo len budí sa za obzorom Cesta sa pomedzi stromy stáča Vypnutá myseľ Zaostrené zmysly Radarom srdca Ten Čo uvidel Myslí Túžia ho nasledovať mnohí No vyvolených iba pár Čo samotou prešli Listujuc vlastný snár Stoja s ním A predsa sami Na vrchole hory Ti, ktorým svetlo V hĺbke horí Poznáš ich Podľa detských očí [...]

Rok vodného tigra

03.02.2022

Poď…nadýchni sa zhlboka A never tomu, čo zvonka sa núka Úsmev si pestuj ako kvety Zažiar svetlom zdnuka Ponor sa Do očistných vôd výdychu Do mäkkých hlbín Samoty v tichu Skenuj šum vetra Privoniavaj k machu Cítiac, že niečo končí Nedávaj šancu strachu Otvor náruč radosti Zhoď masku z tváre Tiger už nečujne Z vĺn vynára sa práve Tak rozhodni sa Či budeš sa ho [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.